miercuri, 20 februarie 2013

Jucarii pentru catei

Din seria "Sa trecem la treaba!" vreau sa va arat cu ce se ocupa Nor atunci cand nu doarme.

Bineinteles ca prefera joaca cu oamenii sau cu prietenii patrupezi. In aceasta combinatie niciun joc nu este la fel cu altul, interactiunea ii modeleaza caracterul si interesul catelului este mereu tinut in alerta.

Din pacate nu intotdeauna este posibila aceasta joaca, asa ca incercam cat mai bine sa suplinim absenta noastra prin fel de fel de jucarii.
Nu stiu alti catei cum sunt, dar Nor iubeste jucariile de plus si de carpa. Cat era mai mititel avea chiar grija de ele. De la o vreme, insa, distruge toti ursuletii. Le mananca nasul si scoate tot ce poate din ei. :) Cred ca isi exerseaza talentul de chirurg. :))
Fotografia de mai jos face parte din categoria "Ceva vechi"
Ciorapelul l-a prmit de Craciun si deja a fost plimbat prin tote colturile iar acum are nevoie de cateva petice.
Ariciul siclam este printre preferatele lui fiindca piuie si e usor de aruncat de colo colo.
Suzeta a fost primita cand era bebelus. Acum nu mai prezinta interes prea mare.
Mingiuta din cauciuc innodat e buna pentru joaca noastra impreuna. Cu ea exersam comanda "Aport" (mai mult noi exersam decat el).
Papucul i-a fost adus in speranta ca vom mai putea salva vreo pereche de papuci din toata casa. Sa nu credeti ca a avut succes. Tot mai buni sunt papucii din cauciuc sau din bambus.
Sfoara cu dovlecel o folosim mai mult la joaca pe care o avem impreuna. Eu tin de un capat si il intarat sa prinda el celalalt capat si sa traga de ea. De altfel este recomandat ca jucariile pe care le folosim in jocul cu interactiune umana sa nu le lasam permanent la indemana catelului fiindca se plictiseste de ele iar atunci cand initiem joaca nu va mai fi interesat.
















Din categoria "Ceva Nou" va prezentam noile achizitii pe care le-am facut pentru Nor.

 Porcusorul este din latex si grohaie exact ca un porc viu. L-a surprins putin pe Nor care era obisnuit pana acum doar cu piuituri si chitaieli. De altfel a si inceput sa ii arate cine e "seful".

Puiutul nu a intrat inca pe mana lui, doar mai pastram surprize si pentru zilele viitoare. Si el piuie daca e atins atat pe labute cat si pe codita.

Porcusorul si Puiul le-am cumparat de la Hornbach si au costat aproximativ 80 lei amandaoua.


Si acum......SA TRECEM LA JOACA!

6 comentarii:

  1. Cum aveai tu grija sa-i distrezi pe amandoi :)) Si UKko prefera jucariile care chitaie, rad sau scot orice fel de sunete. Porcul ala negru este chiar haios, desi pare cam scump. Noi tot zicem ca nu-i mai luam jucarii noi, ca are destule si de multe s-a plictisit, dar nu ne putem abtine (mai ales Edy, cum vede ceva interesant il si pune in cos ...). Lui Ukko ii plac si jucariile mari de plus (sunt unele la Ikea la 20 ron bucata) sau cele cu bile in interior. Desi nu e prea amuzant cand le gasesc rupte si toate bilele imprastiate prin casa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu cum e cu jucariile de plus imprastiate. Nor le rupe nasul si scoate vatelina din ei. :) Noi ii luam mai nou jucarii la Kilogram. Si cu abtinutul asa este...pur si simplu nu poti...azi am intrat la Hornbach sa ne luam ceva pentru casa...si cand colo ne-am pricopsit cu jucarii noi pentru Nor.
    Dar merita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ce micuț e porcușorul! în poza doar cu jucăriile credeam că e mult mai mare.
    ce privire de bandit are nor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Delma draga, in primul rand bine ai venit in discutiile noastre :) cat despre porcusor...,nu mai are jumatate din cap. Si am descoperit ca si porcusorul avea inauntru chestie d'aia alba ca la jucariile de plus. A mancat si Nor cat a putut :P...ca e bandit mare...ai sesizat bine :D

      Ștergere
  4. cum dezveti un samoyed de sapatul pri curte flori ?????

    RăspundețiȘtergere
  5. Al meu s-a cam dezvatat singur pe la 1 an. Pana atunci a avut grija sa imi scoata toate florile. :) acum are 1 an jumate si este mult mai docil. Foarte foarte rar mai rascoleste pamantul in vreun colt. In rest nu mai avem probleme. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere